nieuws

Arjan van Dijk Groep ‘Lance Armstrong van eventbranche

Catering

De Arjan van Dijk Groep heeft wat te vieren. Wat betreft naamsbekendheid onder evenementenbureaus is het voor de tiende keer op rij de nummer 1 geworden. Dat blijkt uit onderzoek van eventmagazine High Profile.

Arjan van Dijk Groep ‘Lance Armstrong van eventbranche

Het onderzoek werd online uitgevoerd onder een deel van de High Profile lezers, namelijk klanten uit de evenementenbranche. Er is gekeken naar verschillende aspecten; de spontane naamsbekendheid, de geholpen naamsbekendheid en wat de respondent zou doen als ze zouden wisselen van evenementenbureau.

De Arjan van Dijk Groep scoort op al deze aspecten het hoogst. Zo noemen de meeste respondenten het dochterbedrijf van Jaarbeurs Catering als eerste bij het opsommen van maximaal vijf bureaus die hen te binnen schieten.

Door op alle onderzochte aspecten nummer 1 te zijn, behoudt de Arjan van Dijk Groep haar koppositie. De onderneming wordt door High Profile dan ook wel de ‘Lance Armstrong’ van de evenementenbranche genoemd.

Meer party- en eventcatering:

Reageer op dit artikel