nieuws

Arjan van Dijk Groep verlengt contract

Catering

Arjan van Dijk Groep heeft een meerjarig contract getekend met Bavaria City Racing. Het bedrijf zorgt tijdens het Rotterdamse race-evenement de catering van het VIP-dorp.

Arjan van Dijk Groep verlengt contract

Op 26 mei is het contract ondertekend. De Arjan van Dijk Groep zal tijdens Bavaria City Racing op 17 augustus de catering van het VIP-dorp verzorgen. Het gaat om de cateraar voor ruim vierduizend gasten.

Daarnaast bevat het contract ook de catering van het Burning Rubber Gala in de Laurenskerk op 16 augustus. Hierbij gaat het om vierhonderd gasten.

De Arjan van Dijk Groep verzorgt al twee jaar de catering van het Rotterdamse evenement. De Bavaria City Racing is het grootste Formule 1-evenement in Nederland en is Rotterdam vorig jaar uitgeroepen tot winnaar ‘beste stadspromotie evenement’ in de categorie sport.

Reageer op dit artikel