nieuws

Avenance biedt kookworkshop aan

Catering

Een heuse kookworkshop onder leiding van afvalgoeroe Sonja Bakker. En nog wel in het nog te openen concept Philéas café. Dat bood Avenance afgelopen zaterdag in Diemen aan aan 50 gelukkigen en hun introducés.

Avenance biedt kookworkshop aan

Bakker (foto) enthousiasmeerde de deelnemers eerst met een presentatie van haar bestseller ‘Bereik je ideale gewicht’. Daarna kregen ze een exclusieve kookworkshop van de gewichtconsulente. Bakker is al even verbonden aan de cateraar middels de campagne ‘De Lijn van je Leven’. Het evenement vond plaats in het nieuwe, nog officieel te openen, Philéas café in Horeca Centrum Diemervijver in Diemen.

Verantwoorde lunch

De gasten maakten zelf een verantwoorde, ‘Sonja Bakker-proof’ lunch. Onder begeleiding van een kok van Avenance werden overheerlijke sandwiches, wraps, salades en smoothies gemaakt, die de gasten tijdens de lunch uiteraard allemaal mochten proeven.

Meer workshops

Daarnaast waren er nog vier inloopworkshops. Zo kon men terecht voor een uitgebreide figuuranalyse en voor meer informatie over de eigen gezondheid. Ook werd een introductieles pilates en een kleur- en stijladvies gegeven. Alleen de vijftig winnaars van een actie van ‘De lijn van je leven’ en hun introducés waren uitgenodigd.

Reageer op dit artikel