nieuws

Avenance bij de 146 beste werkgevers van Nederland

Catering

Avenance Nederland behoort tot de 146 Beste Werkgevers van ons land. Dat blijkt uit ‘het Beste Werkgeversonderzoek’ van Effectory en Volkskrant Banen. Met een 7,2 als rapportcijfer voor algemene tevredenheid is de contractcateraar opgenomen in de bronzen categorie.

Avenance bij de 146 beste werkgevers van Nederland

In het onderzoek hebben 157.170 medewerkers van 263 organisaties hun oordeel gegeven over de bedrijfscultuur, werkzaamheden, leidinggevende, arbeidsomstandigheden en ontwikkelingsmogelijkheden. Organisaties met een score van ten minste 6.75 op algemene tevredenheid zijn opgenomen in de lijst van de Beste Werkgevers van 2009.

Avenance hoort met een score van 7.2 op algemene tevredenheid tot de bronzen categorie. Algemeen Directeur Paul Wortelboer vindt dit een resultaat ‘om trots op te zijn!’. Wortelboer: ‘In 2008 hebben wij voor de eerste maal meegedaan aan het Beste Werkgeversonderzoek, en toen hebben wij een 6.9 behaald. Met de 7.2 die wij nu behaald hebben, laten wij duidelijk zien progressie te hebben geboekt.’ Uitblinkers zijn de organisatie (7.0), de leidinggevende (7.1) en ontwikkelings-mogelijkheden (6.4).

Toetsen

Directeur Human Resources Bart Hoex vult aan: ‘Voor Avenance komen de medewerkers op de eerste plaats. Vandaar dat wij grote waarde hechten aan de uitkomsten van dit onderzoek en hiermee wederom ons P&O beleid toetsen en waar nodig aanpassen. Juist in deze periode van economische recessie besteden wij veel aandacht hieraan.’

Advocatenkantoor Loyens & Loeff is volgens VKbanen en onderzoeksbureau Effectory de beste werkgever van Nederland. De ruim 1.500 werknemers van Loyens & Loeff gaven hun bedrijf de hoogste cijfers op gebieden als werkzaamheden, collega’s en algemene organisatie.

Reageer op dit artikel