nieuws

Avenance: géén Sumoworsteldieet

Catering

Het is een grote tegenstelling. Ongematigd slempen als een vette sumoworstelaar of bewust en gezond eten via de Sonja Bakker-methode. Toch is die paradox te zien bij cateraar Avenance.

Avenance: géén Sumoworsteldieet

Althans in het personeelsmagazine Lekker eigenwijs. Die naam had niet beter kunnen passen bij twee totaal verschillende onderwerpen die in het blad worden behandeld. Het grappige is dat Avenance zelfs tips geeft over hoe je een lichaam als een sumoworstelaar kunt krijgen. Zoals: Sla je ontbijt over, doe na een maaltijd een tukje van minstens vier uur en eet laat op de dag.

‘Uiteraard raden we je sterk af deze regels te volgen’, vertelt de cateraar. Kan ook niet anders als je Sonja Bakker als gezondheidsconsulente aan je gebonden hebt voor het concept De Lijn van je leven. Aan haar adviezen en haar boek (200.000 exemplaren van verkocht!) Bereik je ideale gewicht heeft de Nederlandse taal zelfs een nieuw werkwoord aan overgehouden: sonjabakkeren. Dat Sumo-dieet komt er niet in bij Avenance.

Reageer op dit artikel