nieuws

Award-winnaar houdt catering voor gezien

Catering

Vlak na het winnen van de Misset Catering Award voor Beste Bedrijfsrestaurant ‘klein’ heeft Mark van Uffelen besloten om de catering te verlaten. De manager van het personeelsrestaurant van Atag in Duiven keert terug naar zijn roots.

Award-winnaar houdt catering voor gezien

Van Uffelen beleeft op 12 december zijn laatste werkdag bij Atag. Hij heeft dan zeven jaar gewerkt bij de leverancier van keukenapparatuur. In die tijd was hij de verantwoordelijk manager voor de bedrijfscatering in eigen beheer. Van Uffelen gaf het personeelsrestaurant de naam Uffie’s mee en mocht afgelopen jaar een compleet nieuw restaurant en keuken neerzetten. Ook verzorgde hij de f&b tijdens onder meer de drujk bezochte relatiedagen van Atag.

‘Toen de bouwplannen voor het nieuwe restaurant bekend werden gemaakt wist ik diep van binnen dat dit mijn laatste huzarenstukje bij Atag zou worden. Het behalen van de Award is voor mij persoonlijk een bekroning op iets waar ik in heb geloofd en heb weten te realiseren. De gezonde Bourgondische keuken. Dit uiteraard met veel steun van de meiden waar ik mee werk en de directie van Atag.’

‘Ontembaar’

‘Mijn keuze om afscheid te nemen van de ATAG viel me echter wel zwaarder dan ik had verwacht. Maar mijn drang voor een nieuwe uitdaging in de horeca is bijna ontembaar geworden.’ Van Uffelen keert terug naar zijn roots. Van der Valk Hotel De Cantharel in Apeldoorn. ‘Leuk detail is is dat ik daar op m’n 15e voor het eerst in aanraking kwam met de horeca, en daarna de horeca nooit meer ben uitgegaan.’ Van Uffelen wordt operationeel manager bij het te verbouwen hotel.

Reageer op dit artikel