nieuws

Awards voor VanDrie Group en MASQfood

Catering

MAQSfood en VanDrie Group zijn nummer 1 in de Vers top 100, editie 2009. Daarvoor kregen ze de award voor het Beter Leven Kalfsvlees gekregen.

Awards voor VanDrie Group en MASQfood

De awarduitreiking was tijdens de opening van de versbeurs in Rotterdam. De Vers Top 100 geeft een overzicht van de crème de la crème van de Nederlandse versgerelateerde sector. Deze bedrijven zijn niet alleen innovatief of succesvol maar gelden ook als voorbeeld en voortrekker voor anderen.

De VanDrie Group speelt met Beter Leven Kalfsvlees in op de toenemende vraag van zorginstellingen naar voedingsmiddelen die gemakkelijk zijn klaar te maken en op een verantwoorde manier zijn geproduceerd.

MAQSfood ontwikkelde samen met TNO en kruidenfabrikant Verstegen een procedé waardoor vlees, wild, kip en gevogelte mals blijven na verwarming, zonder chemische toevoegingen of methoden. Het verwarmen van het vlees kan met behulp van een combi-steamer, oven, grill, contactwarmte, hete lucht of zelfs met de magnetron.

Reageer op dit artikel