nieuws

Balkenende ontvangt Veneca-award

Catering

De Veneca Award is dit jaar uitgereikt aan minister president Jan Peter Balkenende. Woensdagavond ontving de premier uit handen van Veneca-voorzitter Hans Rijnierse het beeldje. Balkenende was samen met zijn vrouw de eregast van het Veneca Jaardiner 2006 dat werd gehouden in de Grote Kerk in Den Haag.

Balkenende ontvangt Veneca-award

Hans Rijnierse roemde de premier voor het kabinetsbeleid van de afgelopen vier jaar. ‘Onder uw leiding heeft het kabinet in de afgelopen jaren gedaan wat het beloofd heeft en is de BV Nederland in staat gesteld gezond te ondernemen.’

Volgens Rijnierse is er weer vertrouwen en optimisme. Dat geldt ook voor de cateringsector die na een aantal zware jaren voor het eerst weer licht aan het eind van de tunnel ziet.

Rijnierse noemde de premier een ‘doorzetter’. Volgens de voorman is het motto ‘Luctor et emergo’ de premier op het lijf geschreven. Tijdens het galadiner waren ruim 300 gasten aanwezig, onder wie ook minister Verdonk en tal van topmensen uit de bestuurlijke wereld.

Zie ook:

Balkenende grapt tijdens Veneca Awards

Rijnierse: laag btw-tarief voor arbeidsgehandicapten

Reageer op dit artikel