nieuws

Baltus volgt Hollander op bij Veneca

Catering

Binnen Veneca is er een bestuurswisseling. De vicevoorzitter van de cateringkoepel Willem Hollander is opgevolgd door Irene Baltus van Compass. Hollander maakte van Veneca een ‘gerenommeerde organisatie’.

Baltus volgt Hollander op bij Veneca

Dat Hollander (62) stopt met zijn bestuursfunctie bij Veneca houdt verband met het einde van zijn rol als adviseur bij Compass Group Nederland. Daar was hij algemeen directeur. De vrouw die deze functie nu vervult, Irene Baltus, volgt hem op als vicevoorzitter van de Veneca.

‘Gerenommeerde organisatie’

Hollander was, met Sodexho-topman Hans Rijnierse, een van de mannen van het eerste uur binnen de cateringbranche en werkte ruim 30 jaar bij Eurest/Compass. Veneca looft Hollander: ‘Hij heeft zich als vicevoorzitter van de brancheorganisatie voor contractcatering bedrijven ingezet. Dankzij zijn inzet heeft Veneca zich ontwikkeld tot een gerenommeerde organisatie, die door het bedrijfsleven en de politiek als serieuze speler wordt gezien’. Hollander is nu nog voorzitter van het NCD, het Nederlands Centrum van Directeuren en Commissarissen.

Reageer op dit artikel