nieuws

Basisschoolleerlingen bakken pannenkoeken voor zorgbewoners

Catering

Pannenfabrikant Tefal en de Vereniging van Erkende Pannenkoekenrestaurants organiseren op vrijdag 28 maart de actie ‘Jong bakt voor oud’. Hierbij gaan leerlingen van basisscholen pannenkoeken bakken voor bewoners van verzorgingshuizen.

Basisschoolleerlingen bakken pannenkoeken voor zorgbewoners

Aan de actie doen zo’n 150 basisscholen mee. De leerlingen zullen onder professionele begeleiding de complete maaltijd verzorgen, van het dekken van de tafels, het opnemen en serveren van drankjes en pannenkoeken en het bereiden van beslag en de pannenkoeken zelf.

Alle deelnemende kinderen krijgen als dank een bon voor een gratis pannenkoek bij één van de restaurants van de Vereniging van Erkende Pannenkoekenrestaurants.

Reageer op dit artikel