nieuws

Basso Continuo maakt bruidsparen wegwijs

Catering

Basso Continuo Catering & Event planning organiseert in het weekend van Valentijnsdag een bruidsbeurs op Landgoed de Olmenhorst in Lisserbroek.

Basso Continuo maakt bruidsparen wegwijs

De beurs vindt plaats op het landgoed de Olmenhorst, centraal gelegen bij de Bollenstreek en Haarlemmermeer. De monumentale Oude Boerderij en het naastgelegen Ambachtsplein bieden ruimte aan tientallen stands. De toegang voor bezoekers is gratis en gratis parkeergelegenheid is ruim voldoende aanwezig.

Bruidstaart

De beurs is 13 en 14 februari 2010, van 10 tot 17 uur. Bezoekers maken deze twee dagen door Basso Continuo Catering kennis met huwelijkslocaties, beauty & gezondheid, bruidstaarten, bloemkunst, bruidskleding, gastengeschenken, fotografie, vervoer, juweliers, huwelijksreizen en andere huwelijkszaken die de bedrijven uit de regio en daarbuiten te bieden hebben.

Reageer op dit artikel