nieuws

Bellytray wint innovatieprijs

Catering

Het nieuwe presentatiesysteem van Bellytray wint de ‘Utrecht INC Award’, een innovatieprijs voor ondernemende studenten.

Bellytray wint innovatieprijs

Bellytray is een heupplateau voor het serveren van hapjes en drankjes, maar kan ook gebruikt worden voor het presenteren van catering en sampling. De gastheer heeft zo de handen vrij voor de gast. Het systeem is in januari gepresenteerd op de Horecava en deze week worden de eerste exemplaren in gebruik genomen.

Ontwikkelaars Wouter Goossens en Eugene Lubbers zien genoeg mogelijkheden voor de toekomst: ‘De Nederlandse cateraar is creatief en zoekt naar flexibele tools om presentatie op maat te maken. Er zijn bijna geen systemen die inspelen op het mobiele catereren voor het zakelijke segment, met Bellytray bieden wij een oplossing die volledig integreert in de huisstijl van de cateraar.’

Reageer op dit artikel