nieuws

Beren nu ook cateraar met ‘Beren op locatie

Catering

De Beren eetcafés krijgen er een nieuwe uitbreiding bij. Ditmaal is het een ‘op locatie’ vestiging, namelijk in de Rotterdamse Kuip. Beren krijgt vijf uitgiftepunten in het Feyenoordse stadion.

Beren nu ook cateraar met ‘Beren op locatie

De locatie vereist volgens de Beren producten die snel bereid kunnen worden en handzaam zijn. De bekende ‘Beren Spareribs’ vielen daarmee af. Daarom ontwikkelde de keten twee aangepaste producten die wel aan deze vereisten voldoen: een Bereburger en een Kipsaté BB.

De burger is wat kleiner dan in de eetcafés, aangezien het hier als een tussendoortje wordt geserveerd en niet als volledige maaltijd. In verband met de veiligheidsvoorschriften in een stadion moesten ook de stokjes in de saté wijken.

De Bereburger heeft een eigen unieke saus gekregen. Deze wordt per september ook toegevoegd aan het assortiment van de Bezorgbeer.

De ‘Beren op locatie’ is tot stand gekomen uit een samenwerking met de Kuip en de nieuwe cateraar van de Kuip, number1. Zij vroegen Beren om met een dergelijk concept te komen.

De keten staat vanwege de positieve reacties ook open voor uitbreiding van het ‘Beren op locatie’ idee. Ze denken aan Beren tijdens evenementen en bij andere stadions.

Reageer op dit artikel