nieuws

Beste onboard catering bij Cathay, Austrian, Qantas

Catering

In de strijd om de Skytrax luchtvaart awards, hebben Cathay Pacific, Austrian Airlines en Qantas de prijs voor beste inflight catering gewonnen voor de drie verschillende stoelklassen.

Beste onboard catering bij Cathay, Austrian, Qantas

Het uit Hongkong afkomstige Cathay won met hun nieuwe concept voor de first class de Award voor die categorie. De maatschappij werd tweede in de overall verkiezing van beste vliegmaatschappij ter wereld, achter Singapore Airlines.

Het Oostenrijkse Austrian viert dit jaar het vijftigjarig bestaan, en bekroont dat met een Award voor de beste catering in de business class. Austrian wordt vooral geroemd om de maaltijden tijdens de lange afstandvluchten, die worden bereid door Do & Co.

Het Australische Qantas ten slotte heeft volgens Skytrax de beste catering in de economy class. Ook kreeg Qantas de derde plek toebedeeld in de overall-lijst. Een opsteker voor de vliegmaatschappij, die de laatste tijd onder vuur lag vanwege veiligheidsincidenten met hun vliegtuigen.

Skytrax deelt elk jaar de awards uit op basis van enquêtes onder zo’n vijftien miljoen vliegtuigpassagiers, die gedurende elf maanden over de hele wereld werden afegenomen. Daarmee is de World Airlines Awards van Skytrax het grootste reizigersonderzoek ter wereld.

Meer berichten over inflightcatering;

Reageer op dit artikel