nieuws

Beste zes bedrijfsrestaurants bekend

Catering

Zes bedrijfsrestaurants zijn doorgedrongen tot de grote finale om de Misset Catering Awards die op 8 november in Wageningen worden uitgereikt. Wie zijn de genomineerden?

Beste zes bedrijfsrestaurants bekend

Zes bedrijfsrestaurants zijn doorgedrongen tot de grote finale om de Misset Catering Awards die op 8 november in Wageningen worden uitgereikt. Wie zijn de genomineerden?

Er zijn twee categorieën (bedrijfsrestaurants met minder en meer dan vijf cateringmedewerkers) en dus zijn er ook twee awards. In de categorie Bedrijfsrestaurants met minder dan vijf medewerkers zijn genomineerd:

• Albron – Dell (Amsterdam)

• SAB Catering – ONVZ Zorgverzekeraar (Houten)

• Mondial Cateringservice – Interface Flor (Scherpenzeel) (foto)*

In de categorie Bedrijfsrestaurants (>5) zijn genomineerd:

• Prorest Catering bij Endemol Nederland (Aalsmeer)

• Hutten Business Catering bij UPC Broadband Operations (Schiphol)

• Unilever Inhouse Hospitality Services bij Unilever Corporate Center (Rotterdam)

De kwaliteit van de inzendingen ligt hoog, constateert de jury. De persoonlijke en creatieve manier waarop de cateringteams de extra vragenlijst hebben ingevuld, heeft de doorslag gegeven voor de definitieve selectie.

Op 8 november worden op de Universiteit van Wageningen de Misset Catering Awards uitgereikt. De feestelijke avond wordt voorafgegaan door het Eerste Nationale Catering Congres dat als thema The Joy of Choice heeft. Binnenkort volgt meer nieuws op de site www.missetcateringawards.nl.

Al eerder zijn de genomineerden bekend gemaakt voor de Misset Catering Award voor partycateraars. Ook de winnaar van die Award wordt uiteraard op 8 november bekend gemaakt. In de editie van Misset Catering die op 28 september verschijnt worden alle genomineerden voorgesteld.

*= een van de genomineerde teams, uiteraard nog geen winnaar

Reageer op dit artikel