nieuws

BGP organiseert studiedag voor dieetkoks

Catering

Claims, voeding en vitamines, kostprijsberekeningen van dieetvoeding, zoetstoffen, de rol van de dieetkok in een productiekeuken. Deze en andere onderwerpen worden belicht op een studiedag voor dieetkoks die door BGP-opleidingen wordt georganiseerd.

BGP organiseert studiedag voor dieetkoks

De bijeenkomst zal bestaan uit korte, bondige toelichtingen van nieuwe onderwerpen, door verschillende sprekers, op interactieve wijze. De aanvang is om 9.30 uur, tussendoor is er een goed verzorgde lunch met tijd om bij te praten met collega’s/oud-studiegenoten en om 15.30 uur wordt de dag afgesloten. De kosten voor deze dag zijn € 45,00.

Deze dag is bestemd voor (dieet)koks en iedereen die op de hoogte wil blijven van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van eten en drinken bij diëten. Een uitgebreide naslagmap met daarin de lezingen en achtergrondinformatie, en een certificaat van deelname zijn inbegrepen. Voor informatie zie www.bgp-opleidingen.nl/nieuws/48-studiedag-dieetkok.

Reageer op dit artikel