nieuws

Biologisch ontbijt boven de wolken

Catering

Een ontbijtje boven de wolken en dan ook nog biologisch. De cateraars Appèl en Eurest hebben op grote hoogte voor dat wapenfeit getekend. De aanleiding was gelegen in een biologische vakbeurs die in Neurenberg werd gehouden.

Biologisch ontbijt boven de wolken

Het biologische ontbijt werd verzorgd voor de gasten van de Taskforce Biologisch toen zij in het vliegtuig op weg waren naar de biologisch vakbeurs Biofach te Neurenberg. Deze beurs vond van 15 tot 18 februari plaats.

Het idee voor de gezamenlijke actie ontstond toen Appèl en Eurest elkaar vorig jaar troffen bij het biologische ontbijt tijdens de vlucht naar de Biofach 2006. Ze dachten: dat kunnen wij als cateraars ook verzorgen. Dat is inmiddels gebeurd.

De samenwerking tussen de beide cateraars komt overigens niet uit de lucht vallen. Beide bedrijven cateren bij diverse locaties van het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit.

Zie ook:

» Prijs biologische catering voor Gemeente Zwolle

Reageer op dit artikel