nieuws

Boek over gezonde voeding voor kinderen

Catering

Cateraars die actief zijn op scholen kunnen met een nieuw boek inspiratie en ideeën opdoen over gezonde voeding voor kinderen van 4 tot 18 jaar. Het Voedingscentrum heeft het boek ‘Alles over gezond eten en bewegen met kinderen van 4 tot 18 jaar’ gelanceerd.

Boek over gezonde voeding voor kinderen

Dit boek is in eerste instantie bedoeld om ouders op het goede spoor te zetten als het gaat om het creëren van een gezonde basis voor schoolgaande kinderen. Het boek helpt bij het beantwoorden van vragen over eten en bewegen voor kinderen.

De informatie is ingedeeld per leeftijdsgroep. Het boek biedt bijvoorbeeld informatie over het verstrekken van leuke, gezonde traktaties voor jonge kinderen. Er is ook aandacht voor wat pubers eten, zoals gezonde en lekkere snacks voor tussendoor. Met welk menu houden ze zichzelf fit tijdens het eindexamen?

Het boek is voor € 9,95 te bestellen via www.voedingscentrum.nl/webshop

Reageer op dit artikel