nieuws

Boels neemt Belgisch Multirent over

Catering

Boels Verhuur heeft zijn Belgische branchegenoot Multi-rent overgenomen. Daarmee neemt het aantal vestigingen van het bedrijf dat ook zeer actief is in de cateringbranche toe met met elf tot 150.

Boels neemt Belgisch Multirent over

Ook in andere Europese landen is Boels op overnamepad. Volgens algemeen directeur Pierre Boels jr. moet België een ‘tweede thuismarkt worden’. Boels: ‘Het aantal vestigingen in België moet binnen enkele jaren verdubbeld zijn.’

Met de 150 vestigingen en ruim duizend medewerkers in België, Nederland en Duitsland is Boels naar eigen zeggen Europees marktleider in de verhuursector. Op evenementengebied hebben de vestigingen Sittard, Nieuwegein, Overijse (B) en Willich (D) het grootste assortiment. Onlangs bracht Boels haar nieuwe catalogus op evenementengebied uit.

Reageer op dit artikel