nieuws

Bon Bon houdt jaarlijkse haringparty

Catering

Bon Bon Partyservice, GO4 Events en Maat Groep presenteerden vorige week de Alblasserdamse haringparty, waar honderden ondernemers uit de Drechtsteden en omgeving heen kwamen om haring te eten en te netwerken.

Bon Bon houdt jaarlijkse haringparty

De ruim 1000 gasten genoten van muziek, lekker eten en goed weer. Ook was de BMW van Holland Racing Team te bewonderen. Het team van Prins Bernard Jr., Prins Pieter Christiaan, Jan Lammers en Bertus Sanders wordt al enige tijd door Bon Bon party service gesponsord.

Naast het netwerken diende de Haringparty nog een ander doel. Stichting Afact was verbonden aan het evenement en had de beschikking over een eigen stand. Er werd aandacht gevraagd voor de activiteiten van de stichting, met name het weeshuis in Semonkong in het Afrikaanse land Lesotho.

Reageer op dit artikel