nieuws

Bonheur catert eerste concert Willem II-stadion

Catering

Voor het eerst werd een concert gehouden in het stadion van Willem II in Tilburg. De Bonheur Groep uit dezelfde stad had met de catering hiervan ook een primeur. Er komen naar verluidt meerdere concerten in het voetbalstadion.

Bonheur catert eerste concert Willem II-stadion

Bonheur-directeur Ton Gimbrère is enthousiast over het zogeheten Tricolores-concert en het cateren van een groot publieksevenement: ‘We hebben al veel grootschalige evenementen mogen cateren zoals recentelijk de Zesdaags van Brabant, maar dit was toch wel een ander verhaal. Er komen heel wat andere zaken bij kijken als het om een publieksevent gaat.’

‘Verder zijn de hoeveelheden dranken en food voor zoiets natuurlijk enorm. Zo hebben we bijvoorbeeld 60.000 liter bier, 40.000 liter frisdrank, 25.000 broodjes, 4.000 kilo friet aan laten slepen en verzorgden we voor bijna 180 personen crew dagelijks alle maaltijden: van ontbijt tot middernachtsnack.’

Guus Meeuwis

Bijna 43.000 uitzinnige bezoekers genoten afgelopen weekend van het concert dat volgend jaar weer terugkomt. Organisator Aangenaam Evenementen koos voor het Willem II Stadion en Bonheur Horeca Groep om de grootschalige publieks-, crew- en VIP-catering te verzorgen. Guus Meeuwis, Trijntje Oosterhuis, Gerard Joling, Nol Havens, Jack Poels en Tren, Belle Perez en Acda en De Munnik gaven acte de presence.

Meer party- en eventcateringnieuws:

Reageer op dit artikel