Bos&Bos Catering continueert stadioncatering FC Emmen

Bos&Bos Catering continueert stadioncatering FC Emmen

Bos&Bos Catering uit Groningen zal ook de komende vijf jaar de catering van het stadion van FC Emmen verzorgen. Na een uitgebreide evaluatie hebben beide partijen besloten om de overeenkomst voort te zetten.

De cateraar laat weten dat ruim driehonderd sponsors het betaalde voetbal in Emmen ondersteunen. ‘Het Sport- en Businesspark biedt de sponsors een perfecte accommodatie voor business to business.’

Bos&Bos Catering houdt zich vooral bezig houdt met partycatering op de zakelijke markt. Behalve eten en drinken kan zij ook de inrichting, de aankleding, het entertainment, de techniek en de overige organisatie voor haar rekening nemen.

Bos&Bos Catering catert op locatie en beschikt daarnaast over aantal exclusieve locaties waaronder Univé Stadion FC Emmen te Emmen, Voetbalstadion de Langeleegte BV Veendam en TT Hall te Assen.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.