nieuws

Bos&Bos gaat horeca van fors verbouwd Drentse Museum doen

Catering

Bos&Bos Catering gaat de horeca van het Drents Museum in Assen exploiteren. De Groningse partycateraar gaat pas aan de slag als de ingrijpende verbouwing van het museum verbouwd is afgerond. Naar verwachting is dat eind volgend jaar.

Bos&Bos gaat horeca van fors verbouwd Drentse Museum doen

Bos&Bos gaat de exploitatie van Museum Café De Krul met Alescon Werk/Leerbedrijven uit Assen uitvoeren. Alescon voerde dit zelf al langer uit. Behalve de dagelijkse exploitatie van het café vallen hieronder ook alle besloten partijen, bijeenkomsten, feestelijke openingen en andere evenementen.

Het Drents Museum sluit vanaf 16 augustus dit jaar voor een ingrijpende verbouwing, het krijgt namelijk een nieuwe tentoonstellingsvleugel en het huidige gebouw wordt heringericht.

Het vernieuwde museum zal in het najaar van 2011 openen met een spectaculaire tentoonstelling over de Chinese Tang-dynastie. Om de toenemende bezoekersaantallen in het nieuwe museum te kunnen ontvangen zal Café Krul groter opgezet worden.

Meer event- en partycatering:

Reageer op dit artikel