nieuws

Brand op SS Rotterdam

Catering

Op de SS Rotterdam, het tot hotel omgebouwde schip, heeft brand gewoed. Het ging om een korte brand. De brand is waarschijnlijk ontstaan door laswerkzaamheden.

Brand op SS Rotterdam

Het schip ligt momenteel in het Duitse Willemshaven, waar ook de brand was. In Willemshaven wordt het voormalig vlaggenschip van de Holland Amerika lijn omgebouwd tot een drijvende horecatempel met een hotel, restaurant en congresruimte.

De brand was binnen vier uur onder controle. Volgens de exploitatiemaatschappij van de SS Rotterdam heeft de brand niet voor oponthoud gezorgd. De komst van het schip naar Rotterdam verloopt gewoon volgens planning. Jaarbeurs Catering Services is met haar label On Board On Shore verantwoordelijk voor de f&b op het schip.

Lees ook het logboek van Henk Kroneberg over de cateringactiviteiten op het schip.

Reageer op dit artikel