nieuws

Bruiloft Wesley en Yolanthe moet mooie klussen opleveren

Catering

Het verzorgen van het sprookjeshuwelijk Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau van Kasbergen in Italië was een prestigeopdracht van jewelste. Van der Loo Party & Business Events verwacht hierdoor meer van dergelijke klussen.

Bruiloft Wesley en Yolanthe moet mooie klussen opleveren

Dat zegt eigenaar Gertjan van der Loo tegenover Misset Catering. Zijn cateringbedrijf uit Waddinxveen opereert in het hoge segment en is zeker bekend met het verzorgen van exclusieve (bruiloft)feesten. Maar toen een half jaar geleden de opdracht van ‘Wesley en Yolanthe’ binnen kwam maakte Van der Loo wel even een extra sprongetje.

Vooral ook omdat zijn zoon Henry de opdracht had binnengehaald. ‘Ik ben trots op hem, want het was ook nog eens zijn eerste klus was. Henry is namelijk sinds januari mede-eigenaar. Hij heeft de helft van mijn schulden overgenomen’, grapt Van der Loo sr. Die ook trots was om een van vrachtwagentjes terug te zien in de vele showbizprogramma’s op tv. (foto)

René Froger

De partycateraar stroomde redelijk laat in. ‘The Class Company organiseerde het en was al een half jaar bezig. We hebben de klus mede gekregen omdat René Froger ons had aangeraden en Robin Bravenboer.’ Deze bekende Rotterdamse (ex)horecaondernemer (Baja Beach Club) kent Rosanna Kluivert van The Class Company weer.

Van der Loo werd vooral gekozen omdat het veel disciplines tegelijk kan uitvoeren. ‘Op culinair, decoratief en technisch vlak hebben wij ons meer dan eens bewezen.’ Van der Loo adviseerde en ondersteunde de koks van het hotel waar hét paar en de gasten verbleven. Ook verzorgde de cateraar de invulling van de drie feestdagen.

70.000 bloemen

De allround partycateraar had vooral veel te stellen met de bloemendecoratie. ‘We gingen met een oplegger vol naar Italië, er stonden ruim 70.000 bloemen in.’ Door de hittegolf in Toscane moesten we zelfs koelcellen bouwen, om zo de bloemen goed te houden.’

De trouwerij is al het sprookjeshuwelijk van het jaar genoemd. Er was enorm veel publiciteit voor de bruiloft van de topvoetballer en de presentatrice/actrice. ‘Door mee te gaan in die media-aandacht hopen we uiteraard op meer van dit soort mooie klussen.’

Dat lijkt wle snor te zitten, want het partycateringbedrijf kreeg na de bruiloft een grote taart bezorgd. Het bruidspaar had er op gezet: ‘Er zijn geen woorden voor jullie harde werken. Duizendmaal dank!’

Meer party- en eventcatering:

Reageer op dit artikel