nieuws

Businesscateraars op sportieve toer

Catering

Cateraars en sport. Een trend. Zo is Albron sponsor van atleet Kamiel Maase (foto). Hij neemt zelfs met Albron-medewerkers deel aan een marathon. SAB Catering laat lunchgasten krassen voor gratis sporten. Al eerder begaf Compass zich op sportief gebied.

Businesscateraars op sportieve toer

Maase is de zogeheten beweegambassadeur van Albron. Aanstaande zondag al loopt de nationaal recordhouder op de marathon met zeven medewerkers van Albron Catering diverse afstanden tijdens de Midwintermarathon in Apeldoorn. De cateraar stimuleert – onder het motto Good food, happy people – haar eigen medewerkers gezond te eten en lekker te bewegen.

Naast het Albron Loopteam is een voor eigen medewerkers ook een Wandelteam opgezet. Dat doet mee aan de Winterwandeling in Hilversum, de Rode Kruis Bloesemtocht in Tiel en de Nijmeegse Vierdaagse.

Ook SAB Catering is op de sportieve toer. Op de ruim 300 locaties van de businesscateraar kunnen lunchgasten ‘krassen’ voor een maand gratis sporten. Bij de zogeheten eurolunchpakker (flesje Spa en gezonde sandwich) zit een kraslot. SAB wil inspelen op de goede voornemens van gezonde voeding én beweging. Daarop haakt SAB in met haar nieuwe pay-off ‘Goed eten houdt mensen bezig’.

Vorig jaar al begaf Compass zichop sportief vlak. Zo trad schaatsster Barbara de Loor op als gastvrouw in enkele bedrijfsrestaurants van Eurest, onderdeel van Compass Group. De Loor is het gezicht van de ‘Kies bewust & eet gezond’-campagne van de cateraar.

Reageer op dit artikel