nieuws

Cateraar bezorgt ingrediënten van menu thuis

Catering

Zweedse en Duitse cateraars zijn een nieuw initiatief gestart. Inwoners van die landen kunnen op de facebookpagina’s van bedrijven KommtEssen of Middagsfrid kijken welke gerechten er op het menu staan.

Cateraar bezorgt ingrediënten van menu thuis

Die gerechten kunnen ze vervolgens bestellen, waarna de ingrediënten en bijbehorende producten thuis geleverd worden door een transportbedrijf, in een koelwagen. Dat meldt de Duitse website kochkurs-info.de.

De producten komen uit de regio, wat de nadruk legt op biologisch en ecologisch verantwoord eten. Bij de ingrediënten wordt ook een recept met instructiekaart geleverd.

Er hangt wel een prijskaartje aan. Een levering van vijf maaltijden voor vier personen van KommtEssen kost 78 euro. Dat komt neer op 3,90 euro per persoon per maaltijd. Als het bevalt, kan men een abonnement nemen en wekelijks of tweewekelijks maaltijden laten bezorgen.

Reageer op dit artikel