nieuws

Cateraar Bos Zakenvrouw van het Noorden

Catering

Renske Bos, directeur van Bos & Bos Catering in Groningen, is uitgeroepen tot Zakenvrouw van het Noorden. Bos & Bos Catering verzocht onder meer de catering van de voetbalclubs BV Veendam en FC Emmen, en van Koetshuys De Ennemaborg en Brasserie Bites.

Cateraar Bos Zakenvrouw van het Noorden

Dinsdagavond wist Renske Bos tijdens een bijeenkomst in Martiniplaza in Groningen de jury en andere aanwezigen te overtuigen van haar kwaliteiten, zo meldt RTV Noord. Cateraar Bos rekende af met directeur Alfride Groenewold van Area Reiniging en Manon Copini, directeur van Retail Noord-Nederland bij de ING.

Naast de catering voor voetbalclubs en andere bedrijven wordt Bos & Bos Catering ook regelmatig ingehuurd voor evenementen en bedrijfsfeesten. Bos & Bos Catering, gevestigd de Euvelgunnerweg 31 in Groningen, is lid van de Nederlandse Vereniging van Erkende Partycateraars.

Reageer op dit artikel