nieuws

Cateraar en ziekenhuis exploiteren horecavoorzieningen

Catering

Ze doen het nu samen: de cateraar en het ziekenhuis. Albron en het Westfriesgasthuis hebben de huurovereenkomst omgezet in een partnership. Beide partijen exploiteren vanaf nu als partners de horecavoorziening en winkel voor patiënten, bezoekers en medewerkers van het ziekenhuis. Op 12 januari is het geheel vernieuwde bezoekersrestaurant geopend. Het kreeg de Westfriese naam ’t Boetje’. Dit staat voor ‘lunchplaats’.

Cateraar en ziekenhuis exploiteren horecavoorzieningen

De uitstraling van het nieuwe bezoekersrestaurant met winkel past in de sfeer van de onlangs gerenoveerde centrale hal van het ziekenhuis. Albron heeft een eigentijdse horecavoorziening gerealiseerd. Er is gekozen voor een open uitstraling waarbij eten en drinken in een gezellige omgeving centraal staat.

De gerechten worden vers en in het zicht van de gast bereid. Gasten zijn welkom voor koffie en lekkernijen. Daarnaast is er een gevarieerd aanbod van ontbijt-, lunch- en dinergerechten.

Het Westfriesgasthuis en Albron zijn samen verantwoordelijk voor de horecavoorziening aan gasten. Nils van Mourik, facilitair manager in het Westfriesgasthuis: ‘Deze samenwerking is een logische vervolgstap tussen Albron en Westfriesgasthuis. Het ziekenhuis wil de kennis van een professioneel horecabedrijf in huis halen om zo het beste voor de patiënt te krijgen.’

Reageer op dit artikel