nieuws

Cateraar in race voor snackprijs

Catering

Cateraar Willem de Boer, algemeen directeur van Willem de Boer Party-Service, is genomineerd voor een Snackkoerier Award. Zijn Snack-plaza in Urk is in de race voor een award in de categorie Innovatie.

Cateraar in race voor snackprijs

Snack-plaza Willem de Boer in Urk moet afrekenen met Daily-in in Lochem en Eetplezier De Bestse Snackbar in Best. Willem de Boer is een nieuwe zaak, die werkt volgens een foodcourtsysteem. Naast het bekende assortiment worden broodjes, maaltijden en vers bereide pizza’s verkocht, motiveert de jury de awardnominatie.

Op maandag 29 oktober wordt bekend op cateraar Willem de Boer daadwerkelijk in de prijzen valt. Dan wordt de jaarlijkse en toonaangevende Cafetaria Top-100 bekendgemaakt, waarbij tevens awards worden uitgereikt in de categorieën Innovatie, Gastvriendelijkheid en IJsverkoop. De awarduitreiking vindt plaats tijdens de Horeca Vakbeurs Brabant in Den Bosch.

De 47-jarige op Urk geboren Willem de Boer doorliep de Culinaire Vakschool in Groningen en volgde de banketbakkersopleiding bij de VBOV in Bussum. Later startte hij Willem de Boer Party-Service, waar inmiddels bijna honderd mensen werken. De hoofdactiviteit van het bedrijf zijn partycatering en maaltijdbereiding voor de zorg.

Reageer op dit artikel