nieuws

Cateraar schenkt cheque aan Stop Kindermisbruik

Catering

Scholencateraar Arron Group heeft tijdens de Dag van de Gezonde Schoolkantine in Den Haag een cheque van €2000,- overhandigd aan de stichting Stop Kindermisbruik. Algemeen directeur Ronald Weerwag, die de cheque overhandigde, vroeg aan het eind van de dag aandacht voor het verschrikkelijke lot dat veel jonge meisjes treft in landen als India, Cambodja, Nepal en Kameroen.

Cateraar schenkt cheque aan Stop Kindermisbruik

Meisjes in de leeftijd van 6 tot 18 jaar worden in duistere bordelen dagelijks verkracht. Weerwag: ‘Wij praten hier over gezonde voeding op scholen. Heel belangrijk allemaal, maar wat daar gebeurt, is onbeschrijfelijk.’

Stop Kindermisbruik is in 2008 opgericht door Arjan Erkel. Hij heeft, samen met Yolanthe Sneijder-Cabau, dit initiatief genomen om zoveel mogelijk kinderen, waar ook ter wereld, te helpen ontsnappen aan misbruik en uitbuiting.

Stop Kindermisbruik wil voorkomen dat er nog meer kinderen slachtoffer worden van smokkelaars en uitbuiters. De kinderen die al slachtoffer zijn, wil de stichting bevrijden en helpen bij het opbouwen van een nieuw leven.

Reageer op dit artikel