nieuws

Cateraar staat centraal in grappige commercial

Catering

Sinds kort is er een humoristische radiocommercial waarin een cateraar centraal staat. Een fictieve weliswaar. Volkswagen prijst haar Vriendenprijs Weken aan. De cateraar vermoedt echter dat de autoverkoper een addertje onder het gras heeft.

Cateraar staat centraal in grappige commercial

De cateraar laat weten dat hij voor zijn bedrijf op zoek is naar een nieuwe bestelauto. Met een vet Rotterdams accent zegt hij: ‘Ziet ik in één keer dat die 730 euro goedkoper is’. Volgens de verkoper vanwege de Vriendenprijs Weken van Volkswagen.

Maar zoveel mazzel is te veel voor de cateraar. ‘Jaja, 730 euro, zo maar. Kan ik zeker de catering bij jou thuis komen verzorgen. Voor een vriendenprijsje. Daar trappen we niet in, goochem.’

De commercial is gemaakt door reclamebureau DDB in Amsterdam. De campagne loopt tot en met 31 oktober.

» Luister hier naar de volledige radiocommercial

Reageer op dit artikel