nieuws

Cateraar verovert plaats in Terras Top 100

Catering

Theeschenkerij IJgenweis eten & drinken in stadspark Clingendael in Den Haag, geëxploiteerd door SAB Catering, is doorgedrongen tot de Terras Top 100 2011 van Misset Horeca. IJgenweis Clingendael bekleedt de 97ste plaats.

Cateraar verovert plaats in Terras Top 100

Sascha van Rheenen, manager SAB Evenementen, heeft na de bekendmaking laten weten trots te zijn. ‘Er zijn bijna 40.000 terrasvergunningen in Nederland. Dan is de 97ste plaats toch een topprestatie! Vanwege de benoeming bieden wij alle bezoekers de komende weken een schuimgebakje bij de koffie aan voor 97 cent.’

De horecaformule IJgenweis eten & drinken biedt een menukaart anders dan anders en op eigen wijze. De formule maakt gebruik van biologische en/ of streekproducten.

De Terras Top 100 komt tot stand op basis van omzetcijfers, sfeer en de bevindingen van mystery guests. De jury heeft gelet op uitstraling, gastvrijheid, ligging, snelheid, efficiëntie en productbehandeling. De winnaar van de terras Top 100 is Paal 10 in Ouddorp.

Klik hier voor de gehele Terras Top 100 van 2011

Reageer op dit artikel