nieuws

Caterer Meal Company ondernemersprijs LEF

Catering

Meal Company heeft de LEF-ondernemerswedstrijd gewonnen, al jaren een begrip in de Leidse regio. De Meal Company won de prijs voor haar innovatie ‘De Caterer’. Dit is een complete gekoelde selfservice vendingcateringwand voor honderden producten.

Caterer Meal Company ondernemersprijs LEF

Na al eerder dit jaar een goede plaats te hebben bereikt in de BIZZ Top 100 won Meal Company dus ook de ondernemersprijs LEF 2007. In een volle Leidse Schouwburg streed Caroline van den Bosch, algemeen directeur van Meal Company afgelopen dinsdag met 32design, de Huishoudcoach en LGEM om deze titel.

Juryvoorzitster Lonneke Tax van ABN AMRO prees Meal Company met de Caterer voor het gedegen Business Plan, het duidelijke product, de goede marktanalyse en het goede ondernemerschap. ‘Meal Company gaf een goede afwisselende presentatie en Caroline liet het publiek met haar als persoon en als ondernemer kennismaken.’

Aan het winnen van de finale, die voor de elfde keer plaatsvond, is een geldprijs verbonden, ter beschikking gesteld door de sponsoren, waaronder ABN AMRO, de gemeente Leiden en de Kamer van Koophandel. De stichting LEF organiseert elk jaar een wedstrijd voor startende ondernemers uit regio Rijnland, genaamd ‘LEF’. Aan de stichting LEF zijn organisaties als Gemeente Leiden en de Kamer van Koophandel Rijnmond verbonden.

Reageer op dit artikel