nieuws

Catering ATC naar spinnerij uit 1911

Catering

De cateringtak van ATC gaat weg uit de binnenstad van Enschede en verhuist naar Spinnerij Oosterveld, een fabriekpand uit 1911 dat nu dienst doet als bedrijfsverzamelgebouw. ATC gaat er ook een kantine en restaurant exploiteren.

Catering ATC naar spinnerij uit 1911

ATC staat voor ArbeidsToeleiding en Coaching. De organisatie werkt met jongeren, bijvoorbeeld voortijdige schoolverlaters, leerlingen uit het speciaal onderwijs, jongeren met leer- en gedragsproblemen en gehandicapten.

Om de kantine in Spinnerij Oosterveld geschikt te maken is een verbouwing van de huidige ruimte nodig. Bedrijfsunits naast de oude kantine zijn de afgelopen periode buwest leeg gehouden om die nu te kunnen betrekken bij de uitbreiding.

Reageer op dit artikel