nieuws

Catering in top zorg niet uitbesteed

Catering

Geen van de genomineerde instellingen voor de Grootkeuken Award 2007 heeft de catering uitbesteed aan externe partijen. Dat blijkt uit navraag van Misset Catering bij Grootkeuken. Tien zorginstellingen maken kans op de Grootkeuken Award, de prijs van het vakblad voor de instellingenwereld.

Catering in top zorg niet uitbesteed

‘Vorig jaar zat tussen de aanmeldingen één instelling die de catering had uitbesteed, Parnassia in Den Haag, aan Albron’, weet Igor Znidarsic, hoofdredacteur van Grootkeuken. ‘Het percentage uitbesteding in de zorg vaak overdreven. Zorginstellingen waar de hele catering, dus zowel de exploitatie, het management de productie en het frontofficepersoneel zijn uitbesteed aan een externe partij, zijn er maar weinig.’ Niet voor niets zien (grote) cateraars de zorgwereld als groeimarkt.

Zie ook: ‘Nominaties Grootkeuken Award bekend’

Reageer op dit artikel