nieuws

Cateringkansen allochtone vrouwen

Catering

Bonheur op Locatie, de cateringpoot van Bonheur Horeca Groep, biedt werkervaring aan allochtone vrouwen zonder opleiding. De cateraar wil op zijn beurt de kennis van de multiculturele keuken verbeteren.

Cateringkansen allochtone vrouwen

Volgens Ton Gimbrère, directeur Bonheur Horeca Groep, snijdt het mes aan twee kanten. ‘Het is mooi om te zien dat de dames steeds meer zelfvertrouwen krijgen. Wij vergroten onze expertise op het gebied van de multiculturele keuken.’

Gimbrère vervolgt: ‘Zo is de menukaart van de catering uitgebreid met authentieke gerechten uit de wereldkeuken. De halal-buffetten zijn bijvoorbeeld erg populair. Het mes snijdt aan twee kanten. Wij helpen de vrouwen vooruit en tegelijkertijd leren we veel van hen’.

Het gaat totaal om drie vrouwen die via de Stichting Experimenten Werkgelegenheid (SEW) Tilburg sinds kort een stageplaats hebben in de keuken van Bonheur op Locatie. SEW zet zich met name in voor allochtone vrouwen met problemen zonder opleiding en werkervaring.

Reageer op dit artikel