nieuws

Cateringkok Jalhay introduceert draadloos sperzieboontje

Catering

Meesterkok Pascal Jalhay verwerkt sinds vandaag draadloze sperzieboontjes in de maaltijden voor zorginstellingen en luchtvaartmaatschappijen. Het gaat om een oogst die goed is voor anderhalf miljoen maaltijden met draadloze sperzieboontjes, geserveerd door cateraar Marfo.

Cateringkok Jalhay introduceert draadloos sperzieboontje

Marfo in Lelystad kocht recent de hele oogst van deze speciale sperzieboon op om zo een draadloos boontje van constante kwaliteit te kunnen garanderen, laat Marfo weten.

De introductie van de draadloze sperzieboon in cateringmaaltijden komt voort uit kritiek. ‘In workshops met bewoners van zorgorganisatie Florence kreeg Pascal Jalhay vaak opmerkingen over sperziebonen. Goede bonen blijken zeldzaam. Daarom zochten we onze eigen boon’, aldus Herman Schaap, directeur van Marfo.

Schaap: ‘Uiteindelijk kozen we voor de prinsesboon Clarion. Deze lekkere vleesrijke boon groeide speciaal voor Marfo in België en is fris, stevig en draadloos’.

Reageer op dit artikel