nieuws

Cateringmanager verkozen tot Baas vh Jaar

Catering

René Niemarkt van Compass Group Nederland is Baas van het Jaar 2008. De cateringmanager van de Keukenhof in Lisse is woensdagavond bekroond met de eretitel. (Inclusief video)

Cateringmanager verkozen tot Baas vh Jaar

Het is de derde keer dat de verkiezing Baas van het Jaar wordt gehouden en volgens de organisatie kwam het nog niet eerder voor dat er een vestigingsmanager van een contractcateraar werd genomineerd. Sterker nog, tot op heden waren de finaleplaatsen voorbehouden aan directeuren/eigenaren van ondernemingen of organisaties.

De officiële functiebenaming van Niemarkt is Horecamanager Keukenhof Eurest Leisure. De overige finalisten waren: Jeannet van den Akker, directeur St. Kinderopvang Friesland en Roel Lantink, directeur van Source Flex Care. Woensdagavond tijdens de Award Night van De Week van de Ondernemer in de Jaarbeurs te Utrecht toonde Niemarkt zich de winnaar.

Een paar uur voor de uitverkiezing stond Niemarkt nog centraal in een tv-item. Editie NL van RTL volgde de manager tijdens zijn werk op de Keukenhof. Behalve de (toen nog) genomineerde kwamen ook medewerkers voor de camera. En die waren allen even lovend over Niemarkt.

De award wordt jaarlijks toegekend aan de people manager van het jaar en wordt georganiseerd door Unique in samenwerking met TNO Kwaliteit van Leven. Naast de award is er een extra beloning voor de winnaar bestaande uit een verzorgd weekend cabrio rijden op Mallorca met het hele team.

Zie ook: interview met René Niemarkt

Zie ook:

Reageer op dit artikel