nieuws

Cateringoma erelid De Graafschap

Catering

Lien Koolenbrander, bij De Graafschap beter bekend als Tante Lien, is zaterdagavond in Doetinchem uitgeroepen tot erelid van de Achterhoekse club. Zij verzorgt al sinds jaar en dag de catering bij de kersverse kampioen.

Cateringoma erelid De Graafschap

Voorzitter Sietze Veen maakte het heuglijke feit bekend tijdens de huldiging van De Graafschap als kampioen van de eerste divisie (Jupiler League). Veen riep de Doetinchemse vrouw, die in het spelershome al decennia lang zorgt voor de catering, bij zich op het podium op het Simonsplein. Een zichtbaar emotionele Tante Lien bedankte daarna de duizenden fans dat ze op het feest waren afgekomen. Tante Lien werd uitgebreind toegezongen door de supporters van de voetblaclub uit de Achterhoek. Ze is tevens de oma van Graafschap-speler Rogier Meijer.

Reageer op dit artikel