nieuws

Cateringopdracht Albron bij LNV uitgebreid

Catering

De samenwerking tussen Albron Catering en het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) wordt verlengd. Vanaf januari 2009 start Albron ook met het werken op de decentrale locaties van het ministerie.

Cateringopdracht Albron bij LNV uitgebreid

Dat laat Albron weten. Albron is vanaf maart dit jaar begonnen met het verzorgen van eten en drinken op de hoofdvestigingen in Den Haag. Het productaanbod bestaat daar voor een groot deel uit biologische en duurzame artikelen.

Commercieel directeur Jolanda Lam van Albron Catering zegt trots te zijn op de opdracht. ‘Duurzaam cateren is een van onze pijlers en het is fantastisch om door een grote en veeleisende opdrachtgever als het ministerie van LNV uitgedaagd te worden om met een mooi aanbod te komen en komende jaren duurzaam cateren samen verder te ontwikkelen.’

Loes Besseling, Inkoop- en Contractmanageer van het ministerie van LNV, stelt dat haar ministerie voor Albron gekozen heeft vanwege het aanbod aan biologische producten en de diversiteit van leveranciers.

‘Ook tonen zij pro-activiteit aan door veel nieuwe samenwerkingsverbanden aan te gaan met als doel de beleidsuitgangspunten van LNV te realiseren’, aldus Besseling.

Reageer op dit artikel