nieuws

Cateringopleiding krijgt vervolg

Catering

De vorig jaar geïntroduceerde opleiding voor contractcatering bij de Hoge Hotelschool Den Haag krijgt een vervolg. Er wordt zelfs serieus rekening gehouden met uitbreiding. Dat zegt Fabian Fagel, docent operations and process management van de hotelschool.

Cateringopleiding krijgt vervolg

‘We beogen de module voortaan tweemaal per jaar te organiseren, eenmaal in Den Haag en eenmaal in Amsterdam’, aldus Fagel in het nieuwste nummer van Veneca Info, het orgaan van de branchevereniging.

De cateringmodule is een initiatief van Hotelschool Den Haag en Veneca en bestemd voor 4e jaars studenten Hospitality Management. Vanaf mei vorig jaar namen ongeveer 30 studenten deel aan de nieuwe opleidingsmodule waarbij de belangrijkste facetten van contractcatering aan bod komen.

Er volgt nog een aanpassing van het lesmateriaal. Daarin wil Fagel ‘meer aandacht besteden aan de selectie van producten en de mening/ervaring van de consument’. Ook docent jan Huizing heeft zo zijn wensen. ‘Meer focus op kenmerken en bijzonderheden van de markt, op het sales proces en de opbouw van long term relationship.’

Reageer op dit artikel