nieuws

Compass Group benoemt directeur Integratie

Catering

Sandra van Halderen, directeur HR, marketing en juridische zaken van Compass Group Nederland, richt zich tot 1 april 2012 als directeur Integratie op ‘het synergieproces’ tussen Compass en het voormalige Avenance. Dit heeft de cateraar via een persbericht bekendgemaakt. Avenance werd dit voorjaar overgenomen.

Compass Group benoemt directeur Integratie

Van Halderen gaat zich bezighouden met het implementeren van de nieuwe managementstructuur, zo is bekendgemaakt. Daarna zal zij de organisatie verlaten, zo wordt gemeld. Dat laatste wordt verder niet toegelicht. Tot haar opvolger als HR-directeur is Jaques de Hulster benoemd.

Binnen de nieuwe managementstructuur die Compass invoert, gaan de managers marketing en juridische zaken voortaan direct aan algemeen directeur John Franke rapporteren.

Dit afstoten van taken maakt het voor Sandra van Halderen mogelijk om zich de komende maanden volledig te kunnen richten op haar functie als directeur Integratie. Hierbij heeft zij de eindverantwoordelijkheid voor het integreren van alle aspecten van de Avenance-organisatie in Compass Group Nederland.

Reageer op dit artikel