nieuws

Complimenten voor Maison van den Boer

Catering

Maison van den Boer heeft complimenten gekregen vanwege haar performance tijdens de 92ste editie van het KLM Open. Vanaf 8 september streden gedurende vijf dagen golfprofessionals om de titel die werd opgeëist door Simon Dyson.

Complimenten voor Maison van den Boer

Gedurende dit vijfdaagse topevenement was Maison van den Boer actief voor circa 50.000 golfliefhebbers, sponsoren en journalisten waaronder 16.000 genodigden. De cateraar heeft een grote bijdrage geleverd aan dit duurzame sportevenement.

Maison van den Boer maakte gebruik van biologische en/ of verantwoorde producten en duurzame disposables, zoals borden van palmbladeren, bestek van hout en servetten en bekers van duurzame materialen.

Roy Scheerder, Vice President Marketing KLM was complimenteus: ‘You are the best professional survivor. Met een flinke dosis flexibiliteit, improvisatietalent, passie en oog voor detail is de ‘equipe de maison’ in staat geweest de beste performance onder uitdagende omstandigheden te leveren.’

Reageer op dit artikel