nieuws

Cuisine on tour werkt samen met restaurant de Hoefslag

Catering

Event- en conceptcateraar Cuisine on tour is een samenwerking aangegaan met Michelinsterhouder en patron-cuisinier Karl van Baggem van restaurant de Hoefslag in Bosch en Duin. Dit past in de strategie van Cuisine on tour om steeds meer hoogstaande culinaire concepten aan te bieden.

Cuisine on tour werkt samen met restaurant de Hoefslag

De cateraar profileert zich als een business event- en conceptcateraar met de nadruk op hoogstaande culinaire concepten. Door middel van ‘creatieve en innovatieve tailormade invullingen wordt de communicatieboodschap van het evenement versterkt.’ Eigenaar Dimitri Chalos: ‘Wij zorgen ervoor dat food niet alleen een maagvullend of tongstrelend onderdeel van een evenement is, maar juist de doelstelling van het evenement uitdraagt en versterkt.’

Om deze visie en standaard duidelijk te maken heeft de conceptcateraar het culinair podium Taste of Amsterdam verkozen. Op de openingsdag van dit culinaire festival op 22 september zal het team van Cuisine on tour geselecteerde gasten inspireren en laten kennismaken met haar nieuwe, innovatieve culinaire creaties.

Vanaf 18.00 uur trapt de business eventcateraar af met een culinaire parade van maar liefst 16 gangen. Deze culinaire avond wordt voorafgegaan door live bereide amuses van Amusoment, waarvan Cuisine on tour sinds kort eigenaar is.

Reageer op dit artikel