nieuws

Danone: ‘Misset Catering Award is bekroning

Catering

Een bekroning op onderzoeken, testen en hard werken. Wianda van Voorst van Danone is superblij na het winnen van een Misset Catering Award in de categorie Productinnovaties met My Activia.

Danone: ‘Misset Catering Award is bekroning

‘We zijn best lang bezig geweest met het product. Het is een kwestie van veel onderzoeken, testen en hard werken. Dan is zo’n award de bekroning voor hard werken. Uniek is de samenwerking tussen 2 A-merken: Quaker Cruesli van Pepsico en Activia van Danone’, aldus een dolgelukkige Van Voorst na afloop van het evenement rondom de Misset Catering Awards in De Kookery in Noordwijkerhout.

Van Voorst: ‘Ons product is een concept, een internationaal concept. Het gaat om zelf samenstellen, een stuk versbeleving en het inspelen op de gezondheidtrend. We krijgen veel enthousiaste reacties op My Activia’.

‘Morgen hebben we met ons salesteam een strategiedag. Het is prachtig om dan binnen te komen met de trofee onder mijn arm. Deze prijs toont aan dat we innovatief zijn. Dat vormt een extra steun om dit product nog beter in de markt te zetten’, aldus Van Voorst.

Reageer op dit artikel