nieuws

De Engel op Locatie bij poging wereldrecord

Catering

De Engel op Locatie, de cateringpoot van topkok Herman den Blijker, verzorgt een groot diner tijdens het wereldrecord Champagne Toren-vestigen. De recordpoging vindt 21 september plaats in het PWA Silverdome in Zoetermeer.

De Engel op Locatie bij poging wereldrecord

Eventinvest probeert op die dag het huidige wereldrecord van 39.711 glazen te verbreken. Doelstelling is om ruim 50.000 champagneglazen op elkaar te stapelen. Twaalf bouwers zijn gedurende vijf dagen bezig met de reusachtige toren.

Ter gelegenheid van het wereldrecord organiseert Eventinvest voorafgaand een besloten gala charity diner met onder andere artiesten als The Trammps en Hans Dulfer. De keukenbrigade van De Engel op Locatie verzorgt onder leiding van kookreus Herman den Blijker culinaire hoogstandjes in de vorm van een spektakeldiner.

Voormalig schaatstopper Bart Veldkamp plaats tijdens feestavond het laatste champagneglas op de negen meter hoge toren. De opbrengsten van het evenement worden gedoneerd aan de Doe Een Wens Stichting.

Reageer op dit artikel