nieuws

‘De grote aardappelgekte slaat toe

Catering

De beeldvorming over aardappelen een nieuwe impuls geven. Dat is de bedoeling van AGF Promotie Nederland. De aardappels-, groente- en fruitpromotor zegt dat de campagne ‘De grote aardappelgekte zal toeslaan’. Diverse middelen worden ingezet.

‘De grote aardappelgekte slaat toe

De nieuwe campagne richt zich op jongvolwassenen van 25 tot 40 jaar. Slogan is aardappelen zijn gezond, veelzijdig, gemakkelijk en niet duur. ‘Door ze juist op andere manieren te bereiden, komen de vaak onbekende kwaliteiten van de aardappel weer in beeld’, aldus AGF PN. De campagne is Europees en heet in het buitenland Potato Mania.

Inzetten site en receptenboekje

In Nederland worden diverse middelen ingezet. Zo gaat onder meer woensdag de website www.degroteaardappelgekte.nl de lucht in en worden via de vrouwenbladen Viva en Vriendin receptenboekjes meegestuurd. Daarin eenvoudig te bereiden, smakelijke en eigentijdse aardappelrecepten. AGF Promotie Nederland zette ook al de campagne ‘Aardappels Hot en Cool’ in.

Reageer op dit artikel