nieuws

Debat over toekomst Veneca

Catering

Op de Jaarbijeenkomst van de Veneca wordt een debat gehouden over de toekomst van de belangenvereniging van contractcateraars. Ook wordt er afscheid genomen van ‘een van de godfathers van de catering in Nederland’.

Debat over toekomst Veneca

De Jaarbijeenkomst in het Museum van Speelklok tot Pierement in Utrecht heeft een bijzonder karakter. ‘Omdat Veneca afscheid neemt van haar vicevoorzitter van het eerst uur, de heer Hollander’, meldt Veneca. Het is een debat-bijeenkomst ‘voor en door alle mensen die zich actief hebben ingezet voor Veneca’.

De toekomst van Veneca

Door de belangenvereniging van contractcateraars wordt ook het eerste exemplaar van het nieuwe, digitale, Jaarverslag uitgereikt. Paul Rosenmöller neemt deze in ontvangst. In het programma is ook een debat opgenomen. Aan de hand van stellingen onder leiding van een extern debatleider wordt over de toekomst van Veneca gesproken.

Reageer op dit artikel