nieuws

Decadentie voorbij in eventcatering

Catering

Franje en luxe hebben hun tijd gehad in de party- en eventcatering. Dat zegt Leon Kruitwagen, directeur van het Genootschap voor Eventmanagers tegen Misset Catering. ‘De decadentie is voorbij. Kaviaar en foie gras zul je niet vaak meer aantreffen.

Decadentie voorbij in eventcatering

Een glas champagne behoort nog steeds tot de mogelijkheden, torens van champagne niet meer, aldus de directeur. Hij meldt dat kwaliteit en creativiteit belangrijk worden gevonden. ‘Die twee zaken worden enorm gewaardeerd door organisatoren en bezoekers van evenementen. ‘

Daarnaast laat hij weten dat aandacht steeds belangrijker wordt. ‘Aandacht voor het product waarmee je werkt en voor de klanten die je een bijzondere avond bezorgt.’

Reageer op dit artikel